Олександрійська мистецька школа відзначила 12-річчя (Фото)

08.11.2018 17:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Учні та вчителі Олександрійської мистецької школи відзначили 12-ту річницю з дня створення закладу. Таку назву освітня установа отримала лише цьогоріч, а донедавна це була звичайна школа-інтернат.

Привітали зі святом усіх присутніх заступник начальника обласного управління освіти і науки Ольга Ладюк та ректор Рівненського інституту післядипломної освіти Алла Черній, побажавши натхнення та креативу.

«Досвід педагогічного колективу, бажання дітей та підтримка батьків допоможе реалізувати амбітні креативні дитячі ідеї. Я впевнена, що у майбутньому мистецька школа стане майданчиком для  юних талантів України, які будуть відомі у світі», - зауважила Ольга Ладюк та вручила почесні грамоти з нагоди свята.

Директор закладу Наталія Тарасевич розповіла, що мистецька школа допоки обрала музичний та художні напрямки, згодом буде ще хореографічний та гончарство, а також додала, що талант кожної дитини неодмінно буде розкрито.

Подарунки для юних художників вручила Алла Черній та звернула увагу на те, що незабаром Олександрія стане мистецьким центром, де рівень культури буде вимірюватися найвищими мірками.

На святковому концерті учні закладу демонстрували свої вміння та таланти, а опісля усі бажаючі могли відвідати майстер-класи з ковальства, миловаріння, власноруч зробити ляльку-мотанку, картину з соломи та виріб з бурштину.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews