На автодорозі «Київ-Чоп» у ДТП постраждали двоє осіб

09.11.2018 14:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Восьмого листопада дорожньо-транспортні пригоди сталися у селах Грушвиця Перша та Вересневе Рівненського району.

Поліцейські встановили, що близько четвертої години ранку 34-річний житель села Бокійма Млинівського району, керуючи автомобілем «Renault Trafic», у селі Грушвиця Перша не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався із керуванням, у результаті чого транспортний засіб занесло із подальшим перекиданням. Внаслідок ДТП травмувався пасажир мікроавтобуса, 33-річний житель Полтавської області. Його із закритою черепно-мозковою травмою, переломом гомілки, забійними ранами госпіталізували до медзакладу Рівного.

Крім того, у селі Вересневе близько 14 години 77-річний рівнянин, водій автомобіля «КАМАЗ-5320», здійснював маневр повороту праворуч із лівої смуги руху. У цей момент із вантажівкою зіткнувся автомобіль «BMW 520» під керуванням 22-річного місцевого жителя, який рухався позаду в попутному напрямку.

У результаті ДТП пасажир легковика22-річного мешканця обласного центру, каретою «швидкої» доставили до лікарні, де у нього діагностували забої та закриту черепно-мозкову травму. Після надання необхідної медичної допомогийого відправили на додаткове обстеження.

У салоні автомобіля також перебувала мати із восьмимісячною донькою. Унаслідок ДТП вони не постраждали і після огляду у медзакладі їх відпустили.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обоє водіїв за результатами освідування були тверезі.

За матерыалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews