БК «Рівне» здобув другу поспіль перемогу в жіночій Суперлізі

11.11.2018 11:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» помалу «стає на ноги» та «розправляє крила». Після домашньої перемоги над СБК «Львів» чергова звитяга наших дівчат сталася вже в наступній грі. На виїзді рівнянки переконливо обіграли «Вінницькі Блискавки» 61:48.

До гри з БК “Рівне” у вінничанок в активі була виїзна перемога в Одесі над минулорічним срібним призером та володарем Кубку України, тамтешнім “Інтерхімом”, а також уперті, хоч і програні ігри зі столичним “Динамо-НПУ” та “Київ-Баскетом”.

Гру у Вінниці рівнянки провели потужно та упевнено. За всі сорок хвилин господарки вели у рахунку лише в дебюті матчу 4:3, після цього відрив БК “Рівне” фактично тільки збільшувався. Гойдалки тривали ще першу чверть, а ось в другій десятихвилинці рівнянки зробили вагому заявку на перемогу. Спершу ривок 8:0, а потім 10:0 і загальна перемога в чверті 22:8, і після першої половини рахунок 35:14 – це вже була вагома заявка на перемогу. Варто відзначити, що рівнянки зуміли повністю нейтралізувати лідера атак “Вінницьких Блискавок” Оксану Степанюк, яка за стартові двадцять хвилин не набрала жодного очка.

Гандикап першої половини в цій грі виявився визначальним. Господарки хоч і виграли 3-4 чверть, але відіграти відставання у 21 очко рівнянки не дозволили. Тож перемога БК “Рівне” 61:48.

В активі Вікторія Шматова 16 очок та 8 результативних передач. Тетяна Гаврильчик додала ще 13 пунктів та 9 підборів. Капітан нашої команди Людмила Спиридонова оформила дабл-дабл 10 очок + 11 підбирань та 5 результативних передач.

В цей день відбулися ще два матчі жіночої Суперліги. Головна сенсація – це перемога БК “Франківськ” над “Київ-Баскет” 77:70. Франківчанки перервали переможну серію киянок в Чемпіонатах України, яка тривала 38 ігор. СБК “Львів” на власному майданчику поступився “Динамо-НПУ” 59:67.

Наступні матчі жіночої команди БК “Рівне” у Суперлізі заплановані на власному майданчику 30 листопада проти “Чайки” та 2 грудня проти “Козачки”.

Інформаційна служба БК «Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews