«Кардинал-Рівне» переміг у Житомирі

11.11.2018 12:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Двічі поступаючись по ходу матчу у Житомирі, “Кардинал-Рівне” забив у ворота суперника чотири “сухих” м’ячі і здобув перемогу – 5:2.

“ІнБев-НПУ” – “Кардинал-Рівне” – 2:5 (2:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 7 тур

10 листопада 2018 року, Житомир, ФОК

Із чималою армією вболівальників прибув до Житомира “Кардинал-Рівне”. Близько третини глядачів, які зібралися сьогодні у спорткомплексі ФОК, підтримували саме рівненську команду. Втім, господарі в декількох останніх матчах демонстрували доволі непогану гру і створили підопічним Станіслава Гончаренка чимало проблем.

Козирем житомирян стали стандартні положення. І двічі такі розіграші у першому таймі гри, замикаючи дальню стійку реалізував Максим Чеберяк.

Між двома пропущеними м’ячами – результативним ударом відзначився Ігор Салтанов. Він вже традиційно розрядив свою гармату ударом з чималої відстані.

Після перерви наша команда максимально активізувалася і повністю переграла суперника. За весь другий тайм житомиряни створили два небезпечних моменти. Найреальніший шанс мав Войток, який пробив у стійку.

Натомість, “Кардинал-Рівне” створював і реалізовував. Вже на старті другого тайму простріл Олександра Басича замкнув Сергій Кравчук. Згодом гол-близнюк того, який стався до перерви, забив Ігор Салтанов. Це вже – 2:3.

Поступаючись у рахунку, господарі кинулися в атаку – і пропустили ще. Спершу Ігор Салтанов забив красень гол, ударом через весь майданчик закинувши м’яча за комірець Соколовському. А наприкінці зустрічі Олександр Басич вразив вже порожні ворота суперника.

“Кардинал-Рівне” здобув свою шосту перемогу у чемпіонаті. А “ІнБев-НПУ” – поступився у сьомому поєдинку поспіль.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews