У Вараші на фестивалі-конкурсі «запалюватимуть» нові зірки

11.11.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

IV багатожанровий  дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Зірки, на сцену» відбудеться 16-17 листопада на сцені Палацу культури Рівненської АЕС, інформує сайт атомної станції.

Багатожанровий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс відбудеться з метою пошуку, виявлення та творчого розвитку юних обдарувань, а також формування позитивного іміджу Рівненської АЕС. Захід пройде за підтримки РАЕС, благодійного фонду «Наш край» та ГО «Культурний центр».

Фестиваль-конкурс проводиться за номінаціями: вокальне мистецтво (естрадний та народний вокал), хореографічне мистецтво (народна та сучасна хореографія), художнє слово (проза, поезія, байка), декоративно-ужиткове мистецтво (малюнок, аплікація, вироби з соломи, м’яка іграшка, орігамі). Конкурсантів оцінюватиме професійне журі у складі провідних фахівців за жанрами мистецтва.

Як відзначають організатори, переможці та учасники фестивалю будуть нагороджені дипломами та пам’ятними призами, а керівники колективів й окремих виконавців будуть відзначені дипломами «За вагомий внесок у розвиток дитячої та юнацької творчості». Окрім того, на усіх учасників очікують приємні сюрпризи – екскурсія до інформаційного центру РАЕС «Полісся» та безкоштовні майстер-класи, а на їхніх керівників чекає пізнавальне навчання-тренінг.

Урочисте відкриття заходу – 16 листопада о 15:00.

Конкурсні виступи – 16 листопада о 15:30 та 17 листопада о 13:00.

Фінальний гала-концерт та нагородження учасників – 17 листопада о 17:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews