Валентин Наливайченко назвав провокацією “вибори” на окупованих територіях

12.11.2018 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Лідер Руху “Справедливість” Валентин Наливайченко прокоментував вибори на тимчасово окупованих територіях України та назвав так звані вибори провокацією.

“Сьогодні в Донецьку та Луганську відбувається ніщо інше, ніж чергова провокація і обман людей. Українці вже чотири роки під окупацією, щодня на межі виживання, позбавлені найменших прав та свобод”, - зазначив політик.

На переконання В. Наливайченка, трагедія і цинізм в тому, що ці псевдовибори, фейкові і незаконні, проводяться окупантами саме в час вшанування роковин Голодомору та 99 років від організації першого радянського концтабору на тих самих землях Донеччини і Луганщини.

“Запевняю вас, ні Україна, ні світ ніколи не визнають ці так звані «вибори». З правової точки зору вони є нікчемними по суті і по формі. Це фарс, яким намагаються ввести в оману наших громадян та міжнародне співтовариство”, - наголосив лідер Руху “Справедливість”.

Відео подано за джерелом: https://www.youtube.com/watch?v=tE4-xRh4vKw&feature=youtu.be


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews