Маршрутку-нелегала зупинили на Рівненщині (Фото)

13.11.2018 07:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху сьогодні під час спільного рейду працівники відділу безпеки дорожнього руху разом з Інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівненській області в смт Клевань за порушення п.11.5 ПДР України, згідно ст.35 ЗУ “Про Національну поліцію”зупинили маршрутний т.з. MERСEDES – BENZ 614D. Він рухався по маршруту Рівне – Клевань та здійснював перевезення 12 пасажирів.

При перевірці документів та звірці номера шасі, інспектори встановили, що номер шасі не відповідають записам в реєстраційному документі та в автоматизованій пошуковій системі, а дублююча табличка з боку водія закріплена кустарним способом.

Дозвільні документи на перевезення пасажирів були відсутні взагалі. На місце події викликали слідчих.

А інспектори управління Укртрансбезпеки в Рівненський області в свою чергу склали на водія автобуса протокол про адміністративне правопорушення, що передбачене ч.1 ст.164 КУпАП, а саме здійснення господарської діяльності з надання послуг по перевезенню пасажирів не маючи ліцензії та не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання, штрафна санкція складає 17000-34000 гривен.

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews