Мандарини вартістю 200 грн/кг можна купити у одному з рівненських супермаркетів (Фотофакт)

13.11.2018 15:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівнянка Вікторія Титомир ледве не придбала у супермаркеті «Вопак» мандарини вартістю 200 грн за кг.

null
Мандарини після першого зважування. Фото надане Вікторією Титомир.

Зараз жінка згадує про це з іронією. Проте, коли на касі їй назвали ціну 131,60 грн за трохи більше ніж півкілограма мандаринів, вона дуже здивувалася.

- Після того, як набрала в пакет мандаринів, хотіла зважити, але ваги писали помилку, чи то не було стікерів. Пішла на іншу, і там зважила, дивлюсь пише мандарини, номер «29», на ціну уваги не звернула, наклеїла і пішла на касу. Вже там виявили помилку, запропонували піти і переважити. Я це зробила, стікер вже був правильний,але число було теж саме «29». Я поцікавилася чи є взагалі такі мандарини, які коштують 200 грн за кг, на що відповіли, що їх в магазині не існує, - ділиться пані Вікторія.

null
Мандарини після другого зважування. Фото надане Вікторією Титомир.

Справжня ж ціна мандаринів 29.99 грн за кг. Рівнянка закликає покупців завжди бути обачними та дивитися, що та за яку ціну вони купують, аби курйозні випадки не стали причиною зайвих витрат із гаманців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews