Рівненський університет оголошує конкурс на тему органічного ягідництва!

13.11.2018 17:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З 1 листопада 2018 року Національним університетом водного господарства та природокористування (м. Рівне, Україна) спільно з Поліським державним університетом (м. Пінськ, Республіка Білорусь) оголошено транскордонний конкурс на кращу бізнес-ідею щодо організації органічного виробництва, застосування інновацій в даній сфері, переробки, зберігання та збуту органічної продукції в рамках реалізації грантового проекту «Формування підприємницького середовища з виробництва органічних ягід в транскордонних районах України та Білорусі».

Проект фінансується Європейським Союзом відповідно до Програми територіального співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC).

Якщо ви працюєте в цій сфері або лише плануєте працювати, але маєте гарну бізнес-ідею для створення органічного ягідника, то маєте нагоду спробувати власні сили!

Учасниками конкурсу бізнес-ідей можуть бути фізичні або юридичні особи, громадські організації, що не мають статусу юридичної особи (групи зазначених суб'єктів), які бажають створити власний органічний бізнес.

Всі бажаючі взяти участь у конкурсі можуть подати свої заявки до 18 листопада 2018 року.

Детально з правилами конкурсу ви можете ознайомитися тут.

Призовий фонд – 500 євро, а також фахові консультації та поради щодо розвитку Вашого бізнесу від найкращих фахівців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews