Рівненські професійні бійці ММА битимуться за кордоном

14.11.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Одразу двоє бійців представлятимуть Рівненщину за кордоном на професійних турнірах зі змішаних єдиноборств. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Так, Микола Кондратюк, із Гощанського відділення СК "Скіф" проведе поєдинок у Бахрейні 16 листопада на турнірі Brave CF 18 & WFCA 54. Протистоятиме нашому бійцю Anzor Abdulkhozjaev. Битимуться хлопці у вазі 66 кг.. У Миколи Кондратюка у професійному рекорді вже є 10 перемог та 3 поразки. У його опонента 7 перемог і лише один програш. Готує нашого спортсмена головний тренер СК "Скіф" Богдан Романович.

Також рівнянин Павло Сівіцький таж із СК "Скіф" вийде в клутку у Братиславі на XFN-14 (X Fight Night) 18 листопада. Наш спортсмен битиметься у ваговій категорії до 73 кг. Йому протистоятиме Tomas Fiala із Чехії. У рівненського бійця професійний рекорд - три перемоги. У йього суперника дві звитяги та одна поразка.

Варто зазначити, що наші бійці представляють Всеукраїнську лігу змішаних єдиноборств "Real Fight Promotion".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews