Студенти РДГУ зіграли в доджбол

14.11.2018 12:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Ще декілька років тому про доджбол на теренах Рівненщини говорили хіба одиниці. Однак зараз, в 2018, школярі та студенти регулярно стають учасниками цілих фестивалів з доджболу.

Так днями в спортивному залі РДГУ відбувся захід, в якому за перемогу боролися сім команд, сформованих зі студентів педагогічного факультету. Організацією і проведенням цих змагань займався комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Для того щоб розім’ятися перед спортивною баталією для команд провели розминку в рамках проекту #OlympicLab, до якого долучилася одна з найуспішніших спортсменок нашого краю, майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця XVІІІ зимових Олімпійських ігор в м. Нагано (Японія) 1998 р. – 4 місце, XІХ зимових Олімпійських ігор в м. Солт-Лейк-Сіті (США) 2002 р. та XХ зимових Олімпійських ігор в м. Турин (Італія) 2006 р. Тетяна Бутенко (Козаченко).

Після розминки і урочистого шикування, команди розділилися на дві групи. По два переможці кожної з них зустрічалися у півфінальних матчах. Ті кому і тут вдалося святкувати перемогу переходили у фінал. У поєдинку за золоті нагороди сильнішою була команда другого курсу педагогічного факультету («фізична культура»), яка здолала своїх товаришів з першого курсу, а бронзовими призерами матчу стали третьокурсники. Всі вони по закінченні заходу отримали нагороди і спортивні сувеніри від організаторів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews