Гравці БК «Рівне» провели відкритий урок баскетболу у школі

15.11.2018 12:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Провідні гравці чоловічої та жіночої команди Баскетбольного клубу “Рівне” провели відкритий урок баскетболу для учнів Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №15.

Вікторія Шматова, Василь Федорчук, Юрій Кузьминець, Олександр Шепелев та Назарій Кісільчук поділилися секретами та показали майстер-клас з ведення м’яча і влучного кидка. Разом з школярами провели розминку, таку як роблять гравці БК “Рівне” перед іграми та тренуваннями. А вже потім розділившись на команди дорослі з дітьми змагалися у різноманітних конкурсах та естафетах. Традиційно все закінчилося фотосесією усіх учасників уроку, в свою чергу, школярі отримали запрошення на матчі БК “Рівне”.

Заступник директора з виховної роботи школи Тетяна Луцюк розповіла, що запрошення гравців БК “Рівне” для проведення такого відкритого уроку – це один із заходів Всеукраїнського проекту “Здорові, радісні діти”, який зорієнтований на популяризацію здорового способу життя, серед яких і відкриті уроки з відомими спортсменами.

Як з’ясувалося вже під час самого уроку, зустрітися саме з гравцями БК “Рівне” – це була перш за все ініціатива школярів. Виявляється учні СпШ№15 є частими гостями на іграх клубу, і навіть ходять на них організованими групами та цілими класами, маючи такий собі, неофіційний шкільний фан-клуб БК “Рівне”.

Нагадаємо, що вже цими вихідними чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” проведе чергові поєдинки у Вищій лізі Чемпіонату України. У Спорткомплексі “ДЮСШ-4” відбудеться “класичне баскетбольне західноукраїнське дербі”. БК “Рівне” прийматиме “Львівську Політехніку”. У суботу 17 листопада гра розпочнеться о 17:00, а у неділю 18 листопада команди вийдуть на паркет о 13:00.

Інформаційна служба БК «Рівне»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews