У Рівному відбулася презентація першого в Україні летючого муралу

15.11.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Презентація першого в Україні проекту з нанесеним на стіну житлового будинку малюнком із цифровою технологією відбулася у Рівному на вулиці Коновальця, 7, інформує сайт міськради.

Ідея проекту належить Платформі взаємодій «Простір», а втілений він за підтримки Рівненської міської ради та Українського культурного фонду. Волинські автори малюнка, який має назву «Летюче місто», декілька тижнів наносили його на стіну житлової дев’ятиповерхівки. Паралельно тривала  розробка цифрової візуалізації.

Щоб малюнок рухався,  потрібно скачати безкоштовний додаток з AppStore або PlayМаркет на свій телефон чи планшет. Після чого навести камеру пристрою на мурал, де відтворюватиметься анімація. У додатку також буде меню з додатковою інформацією про авторів та картою інших муралів у Рівному.

Міський голова Рівного на презентації зазначив:

- Враження від летючого муралу важко передати. Хочу всім подякувати, хто до цього причетний – такі речі справді змінюють місто. Що більше буде таких людей, котрі роблять у нашій державі та у нашому місті щось хороше, то скоріше ми заживемо краще. Думаю, що на це подивляться інші і захочуть приєднатися. Все у наших руках.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews