У Рівному медики продовжують боротися за життя Олега Жоха

16.11.2018 08:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Станом на вчора Олег Жох у важкому, але стабільному стані. Про це повідомляє UA: Рівне. Йому вчора зробили операцію. Про це повідомив журналістів місцевого суспільного заступник головного лікаря Рівненської центральної міської лікарні Ігор Дундюк.

А правоохоронці з'ясували, що Олег Жох сидів на передньому пасажирському сидінні, а не за кермом, як інформували раніше. Кермував автомобілем «Citroen» батько Олега Сергій Жох. Спортсмен із Тернопільщини Андрій Пушкар сидів позаду.

– Автомобіль «Citroen» рухався у напрямку Львова. Найімовірніше не впорався з керуванням, занесло автомобіль на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем. Водій вантажівки в результаті не постраждав. Відкрито кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього рух, – розповів Антон Крук.

Нагадаємо, аварія сталася 14 листопада на трасі Київ-Чоп, у Радивилівському районі, коли спортсмени їхали до Польщі на професійні змагання з армреслінгу «Золотий тур». Батько Олега Жоха – Сергій Жох та спортсмен Андрій Пушкар загинули на місці.

26-річний Жох є семиразовим чемпіоном світу з армспорту, переможцем багатьох міжнародних турнірів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews