На Рівненщині обдарована молодь отримала грошові премії

16.11.2018 15:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Грошові нагороди за перемогу на Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах отримали школярі 5-11 класів з різних районів області.

null
Фото РОДА

Сьогодні сертифікати для обдарованої молоді вручив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, а це загалом 75 обласних нагород.

Грошові премії отримали школярі, які перемогли на Всеукраїнській предметній олімпіаді та конкурсі захисту МАН, Міжнародному мовно-літературному конкурсі з української мови і. Т. Шевченка та Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика.

null
Фото РОДА

«Нехай сьогоднішні ваші починання будуть основою вашого успіху та невід’ємною складовою розвитку України в майбутньому. Дякую нашій талановитій молоді за те, що наполегливо працюте, досягаєте гарних результатів та гідно представляєте Рівненщину. У мене немає сумнівів, що нашу країну чекає велике майбутнє», - зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, виплата премій здійснюватиметься за рахунок Обласної програми підтримки молоді на 2016 – 2020 роки. Загальна сума премій – понад 225 тис. грн.

null
Фото РОДА

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews