Житель Рівненщни під час застілля завдав смертельних ударів знайомому

17.11.2018 12:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Повідомлення про виявлення мертвим 58-річного жителя Корця у підсобному приміщенні  одного із підприємств Острозького району до поліції надійшло 16 листопада о 5.40. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії від вдавлювання органів шиї тупим предметом.

Попередньо поліцейські встановили, що 15 листопада приблизно о 23.30 житель Корця у підсобному приміщенні на в’їзді до підприємства розпивав спиртні напої зі своїм 33-річним колегою із села Горбаків Гощанського району. У цей час між ними виник конфлікт, під час якого молодик завдав старшому чоловікові тілесні ушкодження руками та коліном у груди і шию. Коли 16 листопада інші працівники виявили чоловіка мертвим, житель Горбакова спав у тому ж підсобному приміщенні.    

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчий Острозького відділу поліції розпочав досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Жителя села Горбаків Гощанського району затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews