Корецькі школярі долучилися до акції «Посади своє дерево»

17.11.2018 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У рамках Всеукраїнської акції «Посади своє дерево» нещодавно  у міському ДНЗ (ясла-садок) № 3 діти і вихователі висіяли жолуді, щоб  виростити саджанці дубків. Добру справу підхопили  учні  міських загальноосвітніх  навчальних  закладів, інформує сайт Корецької міської ради.

 Учні 6 класу ЗОШ № 3 та їх класний керівник Оксана Миколаївна Сагадін на пришкільній ділянці також висіяли дубове насіння.  Діти мріють виростити саджанці і посадити на випуск із школи алею дубків. У заході взяли участь міський голова Людмила Дмитрук та директор школи Богдан Заверуха. До акції також приєдналися й школярі початкових класів Корецької ЗОШ І ступеня на чолі із директором Валентиною Микитчук. Ініцатором  даного заходу є Громадське об’єднання «Громада Кореччини на захист лісу та екології  району» та її керівник –Анатолій Олександрович Гайдук, справжній патріот-природолюб, який гаряче вболіває за підтримку і відновлення природного середовища, та надав жолуді для посадки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews