Рятувальники консультували жителів Рокитнівщини щодо пожежної безпеки (Фото)

18.11.2018 06:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У п'ятницю, 16 листопада, співробітниками 10-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору на території  Глиннівської сільської ради, а саме сіл Глинне та Познань.

Працівники Держслужби з НС відвідали найбільш неблагополучні верстви населення з питань дотримання пожежної безпеки, адже у даної категорії населення питання забезпечення пожежної безпеки помешкань, ремонти електрообладнання та пічного опалення стоять далеко не на першому місті, і, як свідчить статистика, пожежі найчастіше виникають саме в таких оселях. 

Рятувальники розповіли мешканцям статистику пожеж в житловому секторі області та району, причини їх виникнення та порядок дій під час надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу рятувальники звертали на дотримання основних правил пожежної безпеки в зимовий період. Також в рамках рейду громадяни отримали інформаційні листівки з роз’ясненням правил безпечної поведінки та номерами телефонів екстрених служб.

За матеріаламт ГУ ДСНС України у рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews