Полковник з Туреччини створив на Рівненщині овечу ферму (Відео)

18.11.2018 07:23   Джерело: news.agro-center.com.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Полковник з Туреччини Сабрі створив на Рівненщині сімейний бізнес – овечу ферму. Його родина проживає в Туреччині, а дружина приїжджає в Україну щомісяця. У програмі «Ля Село» колишній військовий розповів про те, як влаштований його бізнес у селі Деражне Рівненської області, пише «Агро-Центр».

Фермер займається двома породами: романівські вівці та Меринос. Сільське господарство в Україні, на його думку, має чималі перспевктиви, але поки малорозвинене:

«Сільське господарство і тваринництво це одна з галузей, яку держава повинна підтримувати. У цьому сенсі в Туреччині надають велику підтримку тим, хто пов’язаний з сільським господарством. Безвідсоткові кредити, знижуються податки, сплачуються податки співробітників – уряд дуже свідомо підходить до цього питання. В Україні на даний час тваринництво не отримує належної підтримки – інвестори і бізнесмени з цієї галузі розраховують тільки на свої сили. Я вважаю, що в Україні найближчим часом як в сільському господарстві, так і у тваринництві, будуть створені умови для своїх громадян і іноземних інвесторів. Тому галузь швидко розвиватиметься», – розповідає пан Сабрі.

Він також зазначив, що чималу роль відіграє молодь у відновленні тваринництва України:

«Сільське господарство в Україні – одна з найпривабливіших галузей для молоді. Залежно від того, як молодь освоїть цю галузь, відновлюватимуться професії наших пращурів».

Детальніше дивіться у випуску програми «Ля Село».

За матеріалами https://news.agro-center.com.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: news.agro-center.com.ua