«Кардинал-Рівне» очолив турнірну таблицю Екстра-ліги

18.11.2018 12:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Феєрична домашня перемога над хмельницьким “Соколом” та нічия у матчі “Продексім” – “ХІТ” – дозволила “Кардиналу-Рівне” очолити турнірну таблицю Екстра-ліги після восьмого туру чемпіонату.

“Кардинал-Рівне” – “Сокіл” – 7:0 (5:0)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, 8 тур

17 листопада 2018 року, Рівне, ДЮСШ-4

Арбітри: Юрій Кондратьєв (Київ), Антон Ноєв (Запоріжжі)

Третій арбітр: Володимир Дзюра (Рівне)

Хронометрист: Віктор Самков (Рівне)

Спостерігач арбітражу: Юрій Щепанський (Львів)

Поєдинки проти хмельницького “Сокола” упродовж декількох останніх сезонів давалися рівнянам дуже непросто. Тому, навіть незважаючи на дуже омолоджений склад команди Романа Ковальчика, до приїзду хмельниччан у Рівному готувалися дуже серйозно.

Втім, цього разу “Сокіл” виявився не таким грізним, як ще рік, чи два тому. Гості на паркеті ДЮСШ-4 сьогодні протрималися лише трохи більше трьох стартових хвилин. Поки Максим Мануйленко не скористався інертною грою Дмитра Сороки і не пробив під опорну ногу Богдану Чеху – 1:0.

Ще півтори хвилини і “Сокіл” пропустив вдруге. Володимир Поночовний віддав направо на Салтанова. Ігор без будь-якого опору промчав повз Щербаня і пробив у дальній верхній кут – 2:0.

Роман Ковальчик після цього змінив воротаря. Замість Богдана Чеха вийшов Сергій Шевченко. А господарі дещо заспокоїлися, перевівши гру у спокійне русло.

Оживилися команди лише наприкінці тайму. Коли одну з небагатьох у цьому матчі конструктивних атак “Сокола” мав завершати Андрій Хамданов, але не влучив у порожні ворота. Відповідь “Кардинала-Рівне” була практично миттєвою. Аут справа від Романа Горпинича і скидку від Максима Мануйленка завершив Олександр Басич – 3:0.

А потім упродовж заключних вісімдесяти секунд перед сиреною на перерву ще двічі забив Ігор Салтанов. Спершу він завершив домашню заготовку за участі Поночовного та Іванюка. А згодом – реалізувавши сольний прохід через увесь майданчик.

На старті другого тайму Сатланов оформив свій перший у “Кардиналі-Рівне” покер. А наприкінці зустрічі сьомий гол у ворота гостей забив Володимир Поночовний.

Перемога над “Соколом” дозволила “Кардиналу-Рівне” обійти у турнірній таблиці Екстра-ліги “ХІТ” і вийти на першу позицію. Нагадаємо, за тиждень саме із “ХІТом” рівняни зустрінуться у Києві.

Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews