Рівнянин переміг на Міжнародному турнірі зі змішаних єдиноборств

19.11.2018 12:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Один із провідних спортсменів рівненського клубу "Скіф" Андрій Хохлов здобув перемогу на Міжнародному турнірі "Lemberg fight cup" зі змішаних єдиноборств ММА. Змагання проходили у Львові. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Наш поєць проводив рейтинговий професійний поєдинок проти представника Азербайджану Гасана Азірова. У підсумку Андрій бій завершив достроковою перемогою

- Гасана Азізова всі вважали фаворитом в даному протистоянні.. Складність полягала ще в тому, що я, як тренер, не міг бути поряд, налаштувати, підбадьорити і порадити. Андрій справився на всі 100 % і порадував українських та рівненських вболівальників, - прокоментував головний тренер СК "Скіф" Богдан Романович.

Нагадаємо, що Богдан був відсутній в Україні через поїздку в Бахрейн. Там ще один представник СК "Скіф" Микола Кондратюк також проводив бій на професійному турнірі, де змагалися кращі спортсмени планети.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews