Невдале викрадення елітної автівки на Рівненщині (Фото)

20.11.2018 10:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Днями у Рокитному невідомий викрав «BMW-530». Про це власник автівки повідомив поліцію. Цього ж дня викрадача вдалося спіймати.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, автомобіль викрав пасажир. Компанія молодих чоловіків приїхала на «BMW-530» на місцеву АЗС. там перебувала інша компанія. Між ними виник конфлікт. Один із пасажирів авто залишився у салоні, пересів за кермо та почав утікати. Власник автівки не зміг його зупинити.

Працівники Рокитнівського відділення поліції того ж дня близько 16 години розшукали викрадений транспортний засіб поблизу села Лісове. Водій-викрадач не впорався із керуванням та злетів у кювет. Поліцейські встановили його особу. Ним виявився 24-річний житель села Остки. Наразі він дає покази у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews