У Сарнах нетверезий чоловік прийшов у кафе з гранатою (Фото)

20.11.2018 14:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Повідомлення, що до закладу зайшов невідомий із гранатою, до поліції надійшло 18 листопада. На щастя, боєприпас виявився учбовим.

У місцевому кафе відпочивали понад десяток відвідувачів. У кишені чоловіка, який зайшов близько 19-ї години, працівниця закладу помітила елемент предмета, схожого на гранату, та натиснула «тривожну» кнопку.

На виклик за лічені хвилини прибули правоохоронці, які нейтралізували подальші дії зловмисника. Слідчо-оперативна група, яка також виїхала на місце події, вилучила у 29-річного місцевого жителя небезпечний предмет. Однак під час огляду виявилося, що це учбова гранату типу «Ф-1», яка не становила загрози. За результатами освідування чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння — 2,3 проміле.

За фактом хуліганства розпочате досудове розслідування за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати сарненчанину — до трьох років обмеження волі.

Правоохоронці вдячні громадянам за проявлену пильність і наголошують, що у разі виявлення підозрілих предметів чи осіб одразу телефонувати на спецлінію 102.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews