Рівненські волейболісти вийшли в фінал Всеукраїнської Універсіади

22.11.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У чотирьох містах України (Дніпрі, Львові, Чернігові та Києві) стартувала XIV літня Універсіада України з волейболу серед збірних чоловічих команд областей.

До участі у зональних змаганнях заявились 25 областей та збірна команда м. Києва. Змагання у четвертій зоні, відповідно до листа МОН України, мали відбутися у м. Рівному в спортивному корпусі НУВГП, але з невідомих причин, а може з відомих, за три дні до початку перенесли до м. Києва.

Так сталось, що в останній день рівненська команда команда, яка практично сформована з гравців НУВГП, зустрічалась зі збірною командою м. Києва.

 Ігри проходили у їхньому спортивному комплексі, з палкою підтримкою місцевих вболівальників і в таких умовах наші хлопці виборювали путівку до фіналу Універсіади. Перемогу отримала рівненська команда з рахунком 3:0 і здобула право поборотись з вісімкою кращих команд МОН України за призові місця XIV літньої Універсіади 2018 року.

Богдан Зубрицький, завідувач кафедри фізичного виховання НУВГП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews