Визначились переможці дитячого шахового Кубку Рівненщини у 2018 році

22.11.2018 12:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В Рівному відбувся заключний 7 етап дитячого Кубка Рівненської області з шахів 2018 року. Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися юні інтелектуали з Дубенського, Здолбунівського, Костопільського районів, міст Рівне та Полонне. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Всього в змаганнях взяли участь 68 учасників. В підсумку з результатом 8,0 очок з 9 можливих переможцем стала Кондратюк Вікторія, 2 місце в Лук'яник Анни, 3 місце в Криворучка Миколи (всі з Рівного). Крім того, окремо проведено турнір для самих молодших учасників (9-річного віку і молодших), в якому переміг Крук Роман (Рівне).

Беззаперечно кращою в турнірі стала Кондратюк Вікторія, яка з перших турів захопила лідерство. 7 перемог та 2 нічиї (в 7 та 9 турах з Криворучком та Буликом) - такий здобуток чемпіонки. У Вікторії — це один з найкращих результатів в спортивній кар'єрі. Наші вітання! Більш запеклою видалася боротьба за інші призові місця. Зокрема, після 7 турів переслідувачі розташувалися наступним чином: Лук'яник - 5,5 очка, Криворучко, Булик, Красовський, Мамонець, Броварський, Матвієнко - по 5, Чумак, Шуляк - по 4,5. На “фінішній прямій” підхопила “дівочу естафету” в боротьбі з хлопцями - Лук'яник Анна (нічия та перемога), досягнувши також чудового результату - 7 очок та 2 місце. Лідери загального заліку (Булик, Криворучко) “прогавивши” на старті турніру гонку за лідерство, не змогли суттєво додати в очках і на фініші. В підсумку Булик (дві нічиї у 8 і 9 турах) залишився за межами п'єдесталу, а Криворучко (перемога та нічия у 8 і 9 турах) зміг лише “зачепитися” за 3 місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews