На Рівненщині поліція викрила посадовця виконавчої служби на хабарі у 13 тисяч гривень

22.11.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Неправомірну вигоду посадовець вимагав та отримав за прийняття рішення про закриття виконавчого провадження та невжиття заходів примусового виконання – арешт майна.

Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції задокументували протиправну діяльність заступника начальника районного відділу державної виконавчої служби. За фактом вимагання хабара військовою прокуратурою Рівненського гарнізону Західного регіону України було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України Так, під час проведення процесуальних заходів було задокументовано факти одержання фігурантом коштів. Неправомірну вигоду отримував у два етапи.  22 листопада оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі слідчого управління ГУНП під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримали посадовця під час одержання другої частини хабара в розмірі 11 тисяч гривень. Гроші правоохоронці вилучили під час огляду особистих речей фігуранта.

За вчинене корупційне правопорушення посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За матеріалами Управління захисту економіки в Рівненській області.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews