На гачок аферистів потрапили двоє мешканців Рівненщини

23.11.2018 18:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Із письмовою заявою до поліції звернувся 31-річний рівнянин, який повідомив, що ще цьогоріч у вересні, перебуваючи у місті Дніпро, заключив договір купівлі-продажу транспортного засобу з однією із фірм та перерахував грошові кошти у сумі 103 тисячі 500 гривень. Однак до цього часу чоловік авто не отримав, і гроші ніхто не повернув, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

А днями до поліції звернувся 39-річнй житель села Великий Житин й повідомив, що на одному із сайтів вирішив придбати автомобіль «Mercedes-Benz Vito». Утім, перерахувавши грошові кошти на банківську картку у сумі 398 тисяч гривень, мікроавтобус так і не отримав.

За обома фактами поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігають громадян бути обачними при здійсненні покупок у мереж Інтернет, а особливо, коли за товар необхідно здійснювати передоплату або сплачувати повну вартість.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews