Премію імені Ніла Хасевича вручили рівненському художнику Івану Жилці

23.11.2018 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Рішення про нагородження обласною премією імені Ніла Хасевича члена Рівненської організації Національної спілки художників України Івана Жилку прийняли на оргкомітеті шляхом таємного голосування, інформує прес-служба ОДА. 

 «Під час засідання організаційного комітету ми враховували все: художній рівень, довершеність задуму, оригінальність рішення та гармонійність образного втілення ідеї. Тож я щиро вітаю лауреата премії із отриманням цієї високої нагороди. Вона дійсно підтверджує ваш професіоналізм і талант. Нехай ця відзнака принесе Вам багато перемог і подальших здобутків», -  зазначила заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Нагадаємо, премія в галузі образотворчого мистецтва імені Ніла Хасевича заснована у 2016 році. Її мета – вшанувати пам’ять відомого українського художника, культурного і громадсько-політичного діяча, члена ОУН та УПА, уродженця села Дюксин Костопільського району, а також підтримати розвиток українського національного образотворчого мистецтва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews