На Рівненщині попереджають про погіршення погодніх умов

24.11.2018 06:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології на вихідних очікуємо туман та ожеледицю. Про це повідомляє прес-служба САД.

24 листопада температура повітря вдень від -3 до +2º, вночі від -3 до -8º. Вітер південний 5-10м/с. Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман.

25 листопада температура повітря вдень від 0 до +5º, вночі від +2 до -3º. Часом помірний дощ та мокрий сніг, вночі та вранці місцями ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця.

Філії ДП «Рівненський облавтодор» працюють в цілодобовому режимі.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Будьте обачні та обережні!

Для учасників дорожнього руху цілодобово працює диспетчерська служба Служби автомобільних доріг у Рівненській області, телефон (0362) 26-46-10, 26-46-60.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews