Рівнян запрошують взяти участь у благодійному забігові Святого Миколая

24.11.2018 07:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

ІІ-ий Благодійний забіг RIVNE ST.MYKOLAS RUN 2018 – це традиційний забіг Святого Миколая, який ставить за мету зібрати кошти на купівлю шприцевих насосів для Рівненської обласної дитячої лікарні.

Захід проводиться у неділю, 16 грудня 2018 року з 09.00 до 12.30 у м. Рівне на проспекті Миру, вул. Набережній, вул. Кавказькій, вул. Міцкевича зі стартом та фінішом в районі готелю «Мир». Старт забігу – 11.00.

Учасниками забігів на дистанції 2 км (1 коло) та 8 км (4 кола) можуть бути рівняни та гості міста без обмежень, але у кількості не більше 130 осіб на 2 км, 90 осіб на 8 км. Реєстрація учасників на дистанції 2 км та 8 км – до 14.00 15 грудня 2018 року через сайт www.runstyle.net, або в день старту з 09.00 до 10.30 на місці старту в офіційному наметі Rivne Running Club. Вартість онлайн-реєстрації – 125 грн, в день забігу на місці старту – 175 грн.

Всі кошти, отриманні від реєстрації, будуть спрямовані на купівлю шприцевих насосів для Рівненської обласної дитячої лікарні.

Кожен учасник може бути оглянутий лікарем та не допущений до участі у стартах, у разі загрози шкоди для здоров’я.

Переможці та призери ІІІ-го Благодійного забігу RIVNE ST.MYKOLAS RUN 2018 на дистанціях 2 км та 8 км у чоловіків та жінок нагороджуються призами від спонсорів та кубками.

Найстарший та наймолодший учасники забігу, які успішно подолали дистанцію 2 км або 8 км, нагороджуються кубками та призами від спонсорів.

3-и переможці у номінації «Непереможні» (люди з інвалідністю), які успішно подолали одну з дистанцій забігу, нагороджуються кубками та призами від спонсорів.

Переможець та призери Конкурсу на кращий новорічний костюм нагороджуються подарунками від спонсорів та партнерів забігу.

Усі учасники, які успішно подолали одну з дистанцій, отримують оригінальні пам’ятні медалі учасника забігу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews