На РАЕС будують реабілітаційно-оздоровчий центр

25.11.2018 18:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Роботи із добудови реабілітаційно-оздоровчого центру (РОЦ), який функціонуватиме на базі навчально-тренувального центру (НТЦ), ще тривають. А от після введення в експлуатацію тут надаватимуться спортивно-оздоровчі, реабілітаційні та рекреаційні послуги для персоналу РАЕС, інформує сайт Рівненської АЕС.

За словами заступника начальника НТЦ РАЕС з виробничого забезпечення та розвитку Петра Вакуліча, реалізація проекту з будівництва РОЦ розпочалась ще у 1991 році. Було декілька етапів будівництва. На сьогоднішній день фінансування об’єкту забезпечено у повному обсязі. Наразі закуплено усе необхідне обладнання.

Новозбудований заклад матиме у розпорядженні спортивну, фітнес та тренажерну зали, басейн, сауну, приміщення для гри в настільний теніс та більярд, куточок живої природи, а також конференц-зал, навчальні класи та кабінети, кімнату для психоемоційного розвантаження та їдальню. Послуги надаватимуться досвідченим персоналом: фахівцями з фізичної реабілітації, практичними психологами.

Введення  в експлуатацію реабілітаційно-оздоровчого центру заплановано на кінець 2019 року. Отож кожен рівненський атомник матиме можливість отримати якісні послуги зі збереження, зміцнення та покращення стану здоров’я. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews