Гощанські вокалісти здобули перемогу на Міжнародному конкурсі

25.11.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Вокальний ансамбль «Ad libitum» на чолі з керівницею Тетяною Івановою Гощанської районної школи мистецтв зайняв І місце на Міжнародному конкурсі вокального мистецтва ім. І.С. Козловського «Пошук нового звучання», про це інформує Гощанська районна школа мистецтв на своїй сторінці у Фейсбук.

Конкурс відбувся у с. Мар’янівка Київської області, на батьківщині народного артиста України, знаменитого тенора – Івана Семеновича Козловського.

Організаторами конкурсу були Мар’янівська дитяча музична школа ім. І. С. Козловського, Мережа глобального договору ООН в Україні за підтримки Українського культурного фонду.

Мета конкурсу – це відродження кращих традицій вокальних жанрів, вияв співочих талантів, дітей та молоді малих територій, встановлення творчих контактів та зміцнення дружніх зв’язків між обдарованою молоддю різних регіонів України та інших країн.

Два дні журі прослуховували конкурсну програму солістів та вокальних ансамблів, враховуючи чистоту інтонації, красу тембру і силу голосу, володіння динамікою звуку, артистизм і виразність, сценічний образ та костюм, тематику і підбір репертуару, виконавську майстерність.

Серед великої кількості учасників дуже тяжко вибрати найкращих, однак учні Гощанської районної школи мистецтв заслужили на перемогу та були відзначені дипломом «Переможця номінації» та подякою за підготовку лауреата.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews