Відсьогодні прогнозують на дорогах Рівненщини ожеледицю та ускладнення руху на дорогах

27.11.2018 07:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За даними Рівненського обласного центру з гідрометеорології 27 листопада ожеледиця.

27 листопада. Температура повітря вдень від -4 до +1º, вночі від -1 до -6º. Вітер північний 7-12м/с. Хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

28 листопада. Температура повітря вдень від -1 до -6º, вночі від -3 до -8º. Мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний з переходом до південно-східного 7-12м/с.

29 листопада. Температура повітря вдень від -3 до -8º, вночі від -5 до -10º. Мінлива хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний з переходом до південно-східного 7-12м/с.

Філії ДП «Рівненський облавтодор» працюють в цілодобовому режимі.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами області, дотримуватись правил дорожнього руху та зважати на прояви негоди.

Будьте обачні та обережні!

Для учасників дорожнього руху цілодобово працює диспетчерська служба Служби автомобільних доріг у Рівненській області, телефон (0362) 26-46-10, 26-46-60.

Прес-служба САД у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews