У Рівному завершився XVIIІ Кубок України з годзю-рю карате 2018

27.11.2018 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анатолій Шевчук

Завершився XVIII Кубок України з годзю-рю карате, який проходив у Рівному 23-25 листопада. 650 спортсменів ( представники 42 клубів) з різних куточків України приїхали показати свою майстерність. Вихованці клубів "Білий Лотос" (Рівне), "Школа карате Годзю-рю" (Рівне) та "Воїн" (Костопіль) представляли на цих змаганнях Рівненську область.

null
Фото А. Шевчука

Честь нашого клубу "Білий Лотос" захищали 46 спортсменів, які показали гарний результат – завоювали 7 золотих, 18 срібних та 9 бронзових медалей.

null
Фото А. Шевчука

 

null
Фото А. Шевчука

 

null
Фото А. Шевчука

Майже половина наших спортсменів вперше побували на змаганнях такого рівня, на яких змогли випробувати свої сили, побачити свої сильні та слабкі сторони.

Особливо відзначився чемпіон клубу "Білий Лотос", майстер спорту України Олександр Занозовський.  Окрім трьох золотих нагород в розділах ірікумі - дзю та ірікумі - го, він на XVIII Кубку України з годзю-рю карате отримав Кубок за найкращу техніку у поєдинках з ірікумі – го.

null
Фото А. Шевчука

 

null
Фото А. Шевчука

 

null
Фото А. Шевчука

 

null
Фото А. Шевчука

В загальнокомандному заліку Рівненська область посіла 2 місце серед дорослих та 3 місце серед дітей, кадетів та юніорів серед 18 областей України. Безумовно, спортсменам є ще над чим працювати. Тож побажаймо їм успіхів, наснаги, нових звершень, а переможців щиро привітаймо з їхніми досягненнями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews