"Клеванська старовина" - виставка пленерних робіт в обласній бібліотеці

28.11.2018 20:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У вересні за сприяння Благодійного фонду "Спадок. ХХІ століття" відбулася одноденна пленерна акція, під час якої художники мали змогу зафіксувати та передати у своїх полотнах неповторність історичного середовища стародавнього Клеваня та ще раз привернути увагу до місцевих пам’яток архітектури, які руйнуються…Учасниками пленеру були  Павло Бенедюк, Оксана Галайчук, Степан Карпюк, Тетяна Лукашевич, Олексій Мовчун, Михайло Наумець, Ольга Побережна, Наталія Пушкар, Сергій Руднєв, Іванна Токар та Дана Якимчук /м. Львів/.

А 29 листопада о 13:00 у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці у відділ мистецтв, за адресою: м. Рівне, пл. Короленка, 6, усі охочі зможуть ознайомитися з виставкою робіт, які з’явилися після пленеру. Отож завітайте на відкриття, де  будуть представлені пленерні живописні роботи рівненських та львівських художників, членів мистецького об’єднання «Колоарт», художників Національної спілки художників України. По це інформує на своїй сторінці у Фейсбук Художня студія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews