Рівняни домінуюють на Чемпіонаті України з Ґо

29.11.2018 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Дійшов до завершення фінал чемпіонату України з Ґо. Вісім чоловіків та вісім жінок, які пройшли відбіркові етапи, розігрували призові місця у своїх категоріях. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Троє з вісьми фіналісток - учениці Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді. За результатами змагань серед жінок наша Поліна Крушельницька посіла 2 місце, сестри Реділи, Ілона і Юлія, посіли 5-те і 6-те місця відповідно. Поліна також здобула право взяти участь в фіналі чемпіонату України у 2019 році без проходження відбіркових етапів.

В чоловічому фіналі серед 8 фіналістів було п’ятеро рівненських спортсменів, представників Школи інтелектуальних видів спорту РМПДМ. Чемпіоном України став наш майстер спорту України міжнародного класу Артем Качановський, а майстер спорту України Богдан Жураковський посів 4-те місце. Обидва майстри також здобули право взяти участь в фіналі чемпіонату України у 2019 році без проходження відбіркових етапів. Майстер спорту України Костянтин Лопатюк та кандидати в майстри спорту України Юрій Михалюк і Михайло Качановський прийшли до фінішу відповідно на 5-му, 7-му та 8-му місцях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews