Визначилися чемпіони Рівного з баскетболу

29.11.2018 13:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Завершився Чемпіонат Рівного з баскетболу серед чоловічих та серед жіночих команд в залік Спартакіади міста 2018 року серед КФК.

Серед чоловічих команд в змаганнях взяли участь 12 команд.

У підгрупі "ВНЗ 3-4 рівнів акредитації, організації, установи" перемогу здобула команда МЕГУ ім. ак. С.Дем'янчука, ІІ місце посів колектив "Освіта", ІІІ місце виборола команда Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. У підгрупі "ВНЗ 1-2- рр.а., заклади профтехосвіти" І місце здобула команда РЕТК НУВГП, ІІ місце за командою Технічного коледжу НУВГП, ІІІ місце здобула команда Рівненського професійного ліцею.

У змаганнях серед жінок взяли участь 11 команд. У підгрупі "ВНЗ 3-4- рр.а., організації, установи" перемогу здобула команда РДГУ, а серед команд підгрупи "ВНЗ 1-2- рр.а., заклади профтехосвіти" найсильнішими стали баскетболістки РЕТК НУВГП. Змагання відбувалися протягом листопада в спортзалах НУВГП, Технічного коледжу НУВГП, РЕТК НУВГП, ВПУРСТ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews