Декілька громад УПЦ МП на Рівненщині підтримали створення єдиної Української Помісної Церкви

30.11.2018 08:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Нещодавно шість релігійних громад Московського патріархату на Здолбунівщині офіційно звернулися листами до митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія з ініціативою підтримати створення єдиної Української Помісної Церкви.

Зокрема, це прихожани Свято-Різдво-Богородичного храму с. П’ятигори, Свято-Хресто-Воздвиженського с. Копиткове, Свято-Різдво-Богородичного с. Нова Мощаниця, Свято-Іоанно-Богословського с. Ступно, Свято-Покровського с. Будераж та храму Казанської ікони Богоматері с. Урвенна.

null
Фото з сайту Здолбунівська правда

Під кожним зверненням підписалися парафіяни. Зокрема, підтримку єдиної Української Помісної Церкви висловили понад 150 жителів села Копиткове. Про це повідомляють на особистих сторінках у Фейсбуку депутат Новомощаницької сільської ради Юрій Артюхов, депутат Здолбунівської районної ради Ігор Щебет, а також на сайті Здолбунівська правда.

null
Фото з сайту Здолбунівська правда

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews