Подаруймо маленькому рівнянину до Різдва і дня народження шанс на життя!

30.11.2018 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тимофійко Поліщук потішив батьків своєю появою на світ у перший день Різдва 2014-го. Чи міг хто тоді подумати, що на п’ятому році життя ця чудова дитина опиниться на межі? Хлопчик вже пережив чотири хіміотерапії, на черзі п’ята. А на початок січня (якраз під його п’ятий день народження) планують трансплантацію печінки.

Родина цього малюка дуже потребує допомоги. Адже без трансплантації печінки, хлопчик просто не виживе.

«На жаль, хвороба не хоче так просто відпускати нашого хлопчика... Сьогодні ми отримали висновок, що єдиним можливим шляхом до повного видужання є трансплантація печінки від родинного донора (просимо бога, щоб ми підійшли)», – пише в мережі Фейсбук мама Тимофійка Діана Поліщук, щиро дякуючи всім, хто вже допоміг її дитині своїм благодійним внеском.

null
Фото надане родиною

 

null
Надано родиною

З миру по нитці – й дитина матиме шанс на життя. Як багато грошей ми витрачаємо на речі, без яких могли б преспокійно обійтися.

null
 Фото надане родиною

Допоможімо цій родині! Врятуймо хлопчика! Адже ніхто з нас не застрахований від подібної ситуації!

«Ми продовжуємо боротися і дуже просимо вас про допомогу! Кожна ваша гривня є великою підтримкою для нас! Нам потрібно 500 тис. грн. На даний момент ми маємо лише 300», – просить мама Тимофійка. 

Номер картки Приватбанку матері:
4149 4971 0042 7238 – Поліщук Діана


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews