Пауерліфтер з Рівненщини на Чемпіонаті Європи підняв "золотих" 701,5 кг

01.12.2018 12:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У литовському місті Каунас відбувся молодіжний Чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу. Жодного змагального дня не пройшло для української збірної без медалей. Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

У підсумку на рахунку наших спортсменів 16 медалей, з них сім золотих, чотири срібних і п’ять бронзових. Серед юнаків української збірної на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу найяскравішим став виступ Бірука Антона.

Вихованець Сергія Якубишина з Вараша досить чітко відпрацював на всі 9 спроб і закінчив свій виступ з новим світовим рекордом в сумі триборства у ваговій категорії до 93 кг. Спортсмен зібрав 701,5 кг, 266,5 кг у присіданні теж були світовим рекордом, але рівно одну хвилину, адже спортсмен з Хорватії справився з вагою 267 кг (мала срібна медаль в активі Антона). 157,5 кг у жимі. А 277,5 кг у тязі теж принесли йому малу срібну нагороду у цій вправі.

Яскраве закінчення виступу спортсмена серед атлетів даної вікової групи! В цьому році він вже став чемпіоном світу, а тепер ще й добавив до колекції найвищий титул європейського форуму.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews