Рівнянина Влада Тарара, якого разом з дівчиною збив мікроавтобус, відімкнули від апаратів

02.12.2018 06:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

16-річного Влада Тарара від’єднали від апаратів, які забезпечують життєво необхідні функції. Про це інформує UA:Рівне.

Нейрохірург міської лікарні Мирослав Дацишин пояснив, що вони спостерігають позитивну динаміку, а стан пацієнта стабільний.

Батько юнака Олександр Тарар у лікарні не на камеру розповів журналістам UA:Рівне, що хлопця планують відправити на подальше лікування та реабілітацію за кордон. Сім’я вже підготувала необхідні документи і з понеділка скерує їх до медзакладів Австрії та Польщі.

Найімовірніше, Влада лікуватимуть у Варшаві. Зараз родина отримала від благодійників 20 тисяч євро, підрахував батько.

– Гострий період черепно-мозкової травми минув і всі загрози ліквідовані, тому пацієнт може скеровуватися на подальші реабілітаційні заходи, які будуть, зважаючи на важкість ушкодження, достатньо довготривалими, – розповів лікар-нейрохірург Рівненської міської лікарні Мирослав Дацишин.

Нагадаємо, на Влада Тарара, який йшов зі своєю однокласницею Діаною Петрук, на вулиці Севастопольській у Рівному наїхав мікроавтобус. Дівчина загинула на місці. Сталося це 2 листопада. За кермом автомобіля перебував житель Обарова Василь Самчук. Тоді алкотестер показав у нього 2,75 проміле алкоголю. Рівненський міський суд обрав водію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Йому загрожує 8 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews