Регбіст «розминався» у Корецькому районі

02.12.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», що триває на Рівненщині,  пройшов у Корецькому районі. Школярам Сторожівського НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» провів зарядку чемпіон України з регбі-15, гравець регбійного клубу «Рівне» Андрій Бондарчук, інформує сайт «Спорт для всіх».

null
 

Спілкування зі спортсменом викликало у дітей, та й у педагогів неабиякий інтерес. Дебютант «Розминки від чемпіона» невимушено поспілкувався зі школярами. Він охоче розказав про правила гри в регбі і тренування професійних атлетів, та й взагалі особливості розвитку цього виду спорту в Україні та світі. Учні з цікавістю розглядали нагороди чемпіона, задавали багато запитань. Тож, розминку під його керівництвом діти робили із задоволенням, старанно виконуючи вправи. Також Андрій запропонував місцевим школярам пройти практичний курс з гри в регбі. Юнаки та дівчата вправлялися з досі незвичним для них м’ячем. А ще вони позмагалися між собою у регбійних «сутичках». Потім регбіст ще довго роздавав дітлахам автографи та фотографувався з ними. Спортсмен також вручив призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews