Двох митрополитів Московського патріархату Президент нагородив орденом Ярослава Мудрого V ступеня

Один з них – митрополит Сарненський Поліський Анатолій

02.12.2018 23:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Одразу двох митрополитів Української православної церкви Московського патріархату нагородив 1 грудня високою нагородою Президент України Петро Порошенко.  

 «За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю», – йдеться в Указі президента №404/2018.

null
 
Митрополит Черкаський і Канівський Софроній відкрито виступав на підтримку автокефалії для української церкви і збирається на об'єднавчий собор, повідомляє Главком.

Митрополит Сарненський і Поліський Анатолій у 2014 році був одним з підписантів меморандуму про єдину Україну та єдину помісну православну церкву, який на обласному рівні ініціювала Рівненська ОДА. Проте пізніше за наказом глави УПЦ МП митрополита Онуфрія він підпис відкликав.

 За матеріалом: https://glavcom.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews