Найкращі спідвеїсти Рівного завітають до обласного краєзнавчого музею

03.12.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Як повідомив президент ГО «Клуб вболівальників Рівненського спідвею»  Сергій Головня, у вівторок,  4 грудня,  о 14.00 у приміщенні Рівненського обласного краєзнавчого музею відбудеться підведення підсумків спідвейного сезону 2018 року.

 Найкращим гонщикам будуть вручені цінні подарунки, відзначено найсильнішого спортсмена року, підведено підсумки сезону та оголошено плани щодо розвитку спідвею у Рівному в 2019 році. Окрасою церемонії нагородження стануть завойовані спортсменами кубки та медалі, спідвейні мотоцикли та амуніція гонщиків, світлини з минулого та сучасності. Виставка діятиме до 06 грудня.

 Участь у заході візьмуть спортсмени Станіслав Мельничук, Марко Левішин, Віталій Лисак, Максим Росощук, Назар Федорчук, Назар Ткачук та Віталій Коваль, а також учні дитячо-юнацької секції спідвею при КЗ «РМСТК» РМР Роман Капустін, Віталій Філліпович, Владислав Борейчук та Микола Копелюк.

Участь у заході візьмуть - міський голова Рівного Володимир Хомко, голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту РМР Сергій Шевчук, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський. Особливим подарунком з нагоди 50-річчя буде відзначено улюбленця рівнян, справжнього «народного» гонщика Володимира Колодія.

 Окремі нагороди будуть вручені партнерами та спонсорами проведення змагань у Рівному.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews