«Миттєвості» Назарія Іваніва в обласному музеї

09.12.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

11 грудня о 12.00 год. у Рівненському краєзнавчому музеї відкривається персональна фотовиставка рівнянина Назарія Іваніва «Миттєвості», інформують прес-релізи закладу.

Назарію Михайловичу 37 років. Народився в Тернополі, а згодом сім’я переїхала до Рівного. Закінчив Рівненську школу № 12.  Його батько Михайло Іванів - відомий музикант-скрипаль, працював концертмейстером камерного оркестру Рівненської обласної філармонії, заслужений артист України. Зростаючи в сім’ї музиканта, Назарій теж подавав надії на продовження династії скрипалів і почав навчання у Рівненському музичному училищі. Навчання перервав, пішовши на півтора роки на військову службу. Після повернення з армії різко змінив скрипковий смичок на перукарські ножиці. І сьогодні у Рівному Назарія Іваніва добре знають сотні містян, як прекрасного фахівця-перукаря. Як стверджує Назарій, він любить свою професію, відноситься до неї дуже серйозно і творчо.

Фотографувати почав ще в шкільні роки, але по-справжньому став займатися фотополюванням років п’ять тому.  В кожній світлині автора зафіксовані прості та одночасно чарівні миттєвості життя, що вирує навколо нас. Він вміє бачити через об’єктив фотокамери так, як бачать художники,  справжні митці. Його знімки – це пейзажі, портрети, рідне місто,  це спостереження за дітьми, простими перехожими.  Світлини цікаві не лише за змістом, а й за технічним вирішенням.  Назарій чи не єдиний з відомих рівненських фотомайстрів, хто захопився інфрачервоною зйомкою.

Свої роботи Назарій викладав у соціальній мережі Фейсбук, де привернув до себе увагу і схвальні відгуки багатьох знавців і поціновувачів фотомистецтва.

Представлені на виставці 36 робіт майстра, зафіксували миттєвості, впіймані ним у Рівному і його околицях. «Миттєвості» - це перша персональна виставка Назарія Іваніва.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews