У Рівному відбувся обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Г. Шевченка

09.12.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Рівненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 13 відбувся обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Т. Г. Шевченка. За перемогу змагались 178 учасників: 142 учні закладів загальної середньої освіти, 16 учнів професійно-технічних закладів та 20 студентів вищих закладів освіти усіх рівнів акредитації, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

Найкращі результати показали учні  закладів освіти м. Рівне та Рівненського району –  по 5 призових місць, Здолбунівського, Дубровицького, Зарічненського та Гощанського районів – по 4 призових місця, Млинівського району та м. Дубно – по 3 призових місця.

По два переможці підготували педагоги Ірина Зенонівна Гришина, Зоя Леонідівна Кирикович, Ірина Титівна Самчук, Ірина Михайлівна Юрашкевич, Наталія Василівна Поліщук та Світлана Антонівна Горбачук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews