У Рівному викрили чоловіка, який перевозив майже 50 кілограмів бурштину (Фото)

10.12.2018 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
На вулиці Млинівська обласного центру поблизу Луцького кільця учора, дев’ятого грудня, близько 18 години патрульні поліцейські зупинили автомобіль «BMW», водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів у 32-річного рівнянина та поверхневого огляду транспортного засобу інспектори виявили у багажнику два мішки із камінням, схожим на бурштин.

Слідчо-оперативна група вилучила 46 кілограмів розфасованого «сонячного» каміння, яке знаходилося у двох мішках. Від дачі будь-яких показів чоловік відмовився.

За фактом зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України. 

У рамках кримінального провадження каміння бурштину-сирцю скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення рівнянину про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладання на вилучене «сонячне» каміння арешту.

Автомобіль «BMW» поліцейські помістили на територію відділу поліції. 

Відповідно до санкції, інкримінованої жителю обласного центру, може загрожувати покарання у виді позбавлення волі строком до трьох років.

Крім того, патрульні поліцейські винесли на водія постанову за частиною 1 статтею 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews