На Рівненщині стартував тиждень права

10.12.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Проходитиме він із  10 до 14 грудня. У його рамках заплановано проведення уроку «Права людини» у навчальних закладах області. Крім того, відбуватимуться правові конкурси та ігри, книжкові виставки, у тому числі презентації літератури правового змісту, кіноклуби про права людини, лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом, інформує сайт Рівненської ОДА.

Цьогорічний тиждень права проходитиме під знаком парасольки, розповіла начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук. Це символ того, що і органи влади, і громадський сектор, і професійні спільноти об’єднують свої зусилля для утвердження та захисту прав людини в Україні.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews