До шести років за гратами може провести житель Рівненщини за вчинення повторного правопорушення (фото)

13.12.2018 14:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

До поліції 11 грудня надійшло повідомлення від 34-річного жителя міста Березне, що невідома особа викрала з підсобного приміщення біля його будинку електроінструменти. Поліцейські Березнівського відділу вийшли на слід зловмисника, яким виявився місцевий житель.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Слідчо-оперативна група встановила, що злодій, пошкодивши замок на вхідних дверях підсобки, уночі проник до приміщення, звідки виніс дискову пилку, болгарку та інші інструменти на загальну суму чотири тисячі гривень.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські Березнівського відділу з’ясували, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини 41-річний березнівчанин, який до того ж перебуває на іспитовому строку за скоєне аналогічне кримінальне правопорушення. Усе викрадене виявили та вилучили у нього за місцем проживання.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, слідчі Березнівського відділу поліції повідомили жителю Березного про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews