Майже 200 тисяч гривень «потягнуть» наркотики, які вилучили у рівнян

14.12.2018 19:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Понад кілограм канабісу, пристрій для вживання наркотиків, чорнові записи та гроші вилучили працівники Рівненського відділу поліції у квартирі, яку винаймали двоє рівнян. До 35-річного власника помешкання у Рівному, що на проспекті Миру, зателефонував сусід, який проживає поверхом нижче, і повідомив, що особи, яким він здає квартиру, затоплюють його. Тому орендар негайно навідався до свого житла, яке відповідно до договору здавав 22-му та 21-му жителям Рівного.  Оглянувши помешкання, чоловік виявив наркотики та одразу повідомив до поліції, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

 На місце події оперативно прибув наряд тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Коли через кілька хвилин прийшли самі квартиронаймачі, патрульні не дали їм втекти. Слідчо-оперативна група в оселі виявила майже кілограм канабісу, з яких 200 грамів - подрібненого та 800 - елітного. Частина наркотиків знаходилася у двох поліетиленових пакетах, а решта - розфасована.  Також поліцейські виявили пристрій для куріння марихуани з нашаруванням речовини коричневого кольору та залишками речовини зелено-коричневого кольору. Крім того, у квартирі знаходились поліетиленові пакетики для фасування, чорнові записи, ваги та гроші на загальну суму понад 25 тисяч гривень. 

null
 

Усе вилучене у рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України направлено на експертизу. Відповідно до цін «чорного» ринку орієнтовна вартість вилучених наркотиків становить майже 200 тисяч гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews